PoieszJSA (Jeugd Sponsor Actie) is gestart

De Jeugd Sponsor Actie is gestart op maandag 12 februari! Spaar mee voor de jeugd van bcA door boodschappen te doen bij de Poiesz en de ontvangen munten in de spaarkoker van bcA te doen! De actie loopt tot en met 7 april.

Boodschappen alert dus voor de Poiesz Pittelo. Elke week is er een super sponsorproduct dat 15 sponsormunten oplevert. Via onze Facebook pagina houden wij jullie elke week op de hoogte van de aanbiedingen en onze spaarkoker stand. Ook zonder eigen Facebook account kunt u al onze openbare berichten gewoon lezen. Zelf aanmelden voor de Poiesz Nieuwsbrief is natuurlijk nog handiger, dan bent u altijd direct op de hoogte van alle aanbiedingen van de Poiesz (vanaf halverwege de folder staan de munten aanbiedingen).

Onze munten spaarkoker staat alleen in het Poiesz filiaal in Pittelo. Winkelt u in een andere Poiesz? Neem de munten dan mee naar de training.

Voor elke speellocatie zoeken wij 1 of 2 vrijwilligers die de munten elke speelavond verzamelt tjdens de 8 weken en deze dan wekelijks naar de Poiesz Pittelo brengt. Wilt u dit op uw speelavond doen, geef uw naam en speellocatie dan door aan Bettine via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast hebben wij op zaterdag 24-2 van 10:00 tot 12:30 en van 12:30 tot 15:00 nog hulp van 1 tot 2 senioren nodig en 2 x 2 jeugdleden die in de Poiesz Pittelo willen helpen om winkelend publiek tot de aankoop van de mandarijn actie te verleiden en te vragen of zij de munten bij ons willen doneren. Opgeven bij Bettine via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.