Poiesz badminton toernooi

Open gezelligheidstoernooi voor alle basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8, ook bcA-leden, in Assen.

Sinds 2013 wordt dit schooltoernooi op een woensdagmiddag in maart in de Pittelohal gehouden. De teams bestaan uit 2 jongens of 2 meisjes bestaan maar hoeven niet perse in dezelfde klas te zitten of op dezelfde basisschool. 

Teams (tweetallen)  kunnen individueel worden aangemeld door hun ouders of centraal door hun school (als de leerkracht dit wil coördineren)  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afhankelijk van het aantal deelnemende teams zal er in 1 of meer poules gespeeld worden. De deelnamekosten zijn per team 2 euro (1 euro per deelnemer). Deze kunnen op de wedstrijddag zelf worden voldaan bij de meldtafel.

Alle basisscholen worden hierover eind december / begin januari aangeschreven. Ook via de sportbuurtwerker zal hier aandacht aan worden gegeven.

Deelnemende scholen die dat wensen kunnen een badminton clinic aanvragen d.m.v. een mailtje naar bovenstaand emailadres met daarin het aantal kinderen, dag en tijd van sportuur op school. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een datum vast te leggen. Heeft u nog vragen over dit toernooi dan kunt ons altijd even mailen.

Aan dit toernooi zijn kosten verbonden; 1 euro per deelnemer.