Senioren recreatief

Beste website bezoeker,

Leuk dat u informatie zoekt over het badmintonnen bij ons. Wist u dat u bij Badminton Combinatie Assen altijd 3 keer gratis mag komen meetrainen. Vooraf aanmelden voor de proeftrainingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is handig voor ons omdat wij dan weten dat u komt, maar het hoeft niet. U kunt ook zonder aanmelding gewoon binnenlopen op de gewenste speellocatie en meteen meedoen om zo de sfeer en het badmintonnen te ervaren. Op elke speellocatie zijn er leenrackets beschikbaar. Vraag hiernaar bij de trainer of bij een van de spelers op de baan.

Mocht u na het uitproberen de smaak te pakken hebben gekregen dan kunt u heel makkelijk lid worden door u aan te melden als lid van bcA. U kunt dan 1, 2, 3 of zelfs 4 keer per week (zonder extra kosten/toeslagen) komen badmintonnen, zie speellocaties en tijdstippen. De kosten van het lidmaatschap staan in contributies.

Meer informatie over de sporthallen, trainingstijden van de jeugd en trainers is terug te vinden in speellocaties en tijdstippen.
Meer informatie over competitiespelen bij bcA staat bij competitie informatie senioren.

Wij hopen u een keer te mogen begroeten tijdens een speelmoment bij onze vereniging. Wij wensen u alvast een paar prettige uitprobeeravonden/ochtenden toe met veel badmintonplezier. Blader gerust door onze website en neem ook een kijkje op www.facebook.com/bc.assen voor de meest recente informatie.

Mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet om onze secretaris even te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).