Contributie

Tijdens een Algemene Leden Vergadering (ALV) in het huidige jaar wordt de contributie voor het volgende jaar vastgesteld.

 Lidmaatschap contributie 2024 (januari 2024 t/m december 2024)
 Soort lid Bedrag per jaar Bedrag per kwartaal
 Jeugd (6 t/m 18 jaar)*  € 120,-  € 30,-
 Senior*  € 195,-  € 48,75
 Senior competitie klasse II toeslag (nylon shuttle)  € 21,-  € 5,25
 Senior competitie klasse I toeslag (veren shuttle)  € 84,-  € 21,-
 Elk lid betaalt bondsbijdrage** (eenmaal per jaar)  € 17,40


*) Jeugdleden en jongvolwassenen t/m 21 jaar kunnen ook lid bij ons worden met ondersteuning van het Kindpakket Assen: ieder kind doet mee.
Aanvragen hiervoor moeten door jongvolwassenen en/of ouders zelf worden gedaan, via de link is aangegeven hoe dat moet en wie er in aanmerking voor komen.

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan sportactiviteiten zoals badminton? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Voor meer info zie de link Volwassenenfonds Assen.

**) Elk lid betaalt naast de contributie een bondsbijdrage. Deze wordt voor bestaande leden in januari geïnd en voor nieuwe leden op het moment dat zij lid worden van de vereniging. Het bedrag is altijd € 17,40 ongeacht het moment dat iemand lid wordt van de vereniging. Badminton combinatie Assen (bcA) is aangesloten bij Badminton Bond Nederland (BBN) en draagt voor alle leden bondscontributie af. Alle leden hebben hierdoor automatisch een bondsnummer waarmee ze altijd speelgerechtigd zijn voor alle competitievormen en toernooien die BNN aanbiedt en veelal ook voor buitenlandse toernooien. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je jouw bondsnummer en digitale pas opvragen.

De contributie bij bcA geldt per kalenderjaar en wordt elk jaar in vier termijnen per automatische incasso geïnd. Dit vindt plaats in de tweede of derde week van januari, april, juli en oktober. Vragen over contributiebetalingen kunnen aan de penningmeester gesteld worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige kosten, zoals district- en/of regiotrainingen, reiskosten i.v.m. competitie, toernooideelname etc. komen altijd voor rekening van de leden zelf.

Naast lidmaatschap zoals hierboven aangegeven is het de laatste jaren ook mogelijk om begin oktober via 1 van de mini cursussen 10 lessen badminton uit te proberen. Dit kost € 25,- voor de 10 lessen.
Zie ook het voorbeeld van Probeer Badminton Nu in 2022. De verwachting is dat dit ook in 2023 mogelijk gemaakt wordt.