Bloemetje van het jaar gaat naar...

Badminton Combinatie Assen (bcA) reikt elk jaar op hun Algemene Leden Vergadering het bloemetje van het jaar uit aan een lid die zich dat jaar bijzonder verdienstelijk en belangeloos heeft ingezet voor de vereniging. Dit jaar wordt het bloemetje van het jaar voor het eerst niet uitgereikt aan een lid maar aan een instantie buiten de vereniging en wel aan Verhuur sport Assen.

De Corona periode van de afgelopen 2 jaar was voor iedereen een bijzondere periode waarin er veel niet kon en er vaak snel geschakeld moest worden, zeker met betrekking tot de binnensporten. Dankzij de coulance regeling annuleringen en het feit dat er alleen voor de gebruikte uren betaald hoefde te worden, bleven voor bcA de kosten laag en konden zij de bestaande leden in de vorm van een aantal contributie vrije maanden compenseren. De geboden mogelijkheid om buiten te sporten bij andere verenigingen werd met beide handen aangegrepen en met dank aan HVA, AATC en de Pioneers konden de leden en met name de jeugdleden gewoon door blijven badmintonnen. Hierdoor was er vrijwel geen ledenverloop en zelfs sprake van een lichte ledengroei tijdens de Corona periode.

Alle steeds wisselende maatregelen vergden niet alleen veel extra werk voor ons eigen bestuur maar zeker ook voor de medewerkers van Verhuur sport Assen. Last minute afzeggingen of bijboekingen, advies over nieuwe maatregelen. Noem maar op. Zonder gemopper en met veel geduld werd er op verzoek van bcA opgeschaald, geannuleerd, bijgeboekt, nieuwe maatregelen doorgevoerd etc. telefonisch en per mail.

Al dat extra werk wordt door bcA zeer gewaardeerd en daarom hebben Sjoerd en Gertie namens bestuur & leden dinsdag 10 mei om 10 uur het badminton bloemetje van het jaar gegeven aan de afdeling Verhuur sport Assen die in de veronderstelling waren dat zij een werkoverleg hebben. 

Van links naar rechts op de foto: Sjoerd, Dineke, Hilda, Marco, Werner en Gertie. Danielle ontbreekt op de foto. Dineke, Hilda, Marco, Werner en Danielle zijn van verhuursport Assen, Sjoerd en Gertie van bcA.