DG Beveiliging BC Assen 4,6,8,10 toernooi 15 april 2023; Inschrijving geopend!

DG Beveiliging BC Assen 4,6,8,10 toernooi

De corona-lockdown en bijbehorende beperkingen zijn gelukkig achter de rug. We zijn verheugd dat we eindelijk weer het 4,6,8,10-toernooi kunnen organiseren. Alle leden van onze badmintonvereniging kunnen zich inschrijven voor dit toernooi. Naast dat het natuurlijk heel gezellig is om met een grote groep van onze vereniging deel te nemen, is het ook een mooie kans om tegen spelers van andere clubs en uit andere regio’s te spelen. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 per persoon per onderdeel. De inschrijving is reeds geopend!

Voor meer informatie over inschrijven zie het kopje ‘handleiding online-inschrijven’ hieronder.

 

Categorieën 4,6,8 & 10

Er zijn vier verschillende categorieën, namelijk: 4, 6, 8 en ook categorie 10. Binnen deze categorieën heb je vijf verschillende onderdelen (ME,DE,MD,DD,GD). Je kunt je voor maximaal twee onderdelen opgeven.

 

Categorie 4 is voor de gevorderde competitie speler,

Categorie 6 is voor de doorsnee competitie speler,

Categorie 8 is voor de beginnende competitie speler,

Categorie 10 is uitermate geschikt voor de (gevorderde) recreanten.

 

Seniorencircuit Noord (SCN)

De categorie 4-en 6-toernooien zijn onderdeel van het Seniorencircuit Noord. Het seniorencircuit Noord bestaat uit een tiental toernooien, georganiseerd door verenigingen uit het noorden. Deze toernooien worden bijna allemaal gespeeld in de maanden na de competitie (februari t/m mei). Aan elk toernooi doen ongeveer 90 tot 150 deelnemers mee. Afhankelijk van het aantal deelnemers in de verschillende onderdelen wordt er gespeeld in een poule-afvalschema of in een afvalschema.

 

Handleiding online-inschrijven DG Beveiliging BC Assen Toernooi:

Nog géén account?

Stap 1: Ga naar https://badmintonnederland.toernooi.nl en ga naar registreren om jouw account aan te maken.

Stap 2: Vul de benodigde gegevens in: zoals o.a. naam, lidnummer, speelsterkte. (Je lidnummer is te vinden via badmintonnederland.toernooi.nl en staat ook vermeld op je bondspas die je in het verleden per mail hebt ontvangen; Als je hem niet kunt vinden, dan kun je je lidnummer opvragen bij de secretaris van je vereniging) Bij speelsterkte vul je ‘10’ in: dat zorgt ervoor dat je voor alle categorieën kan inschrijven (4, 6, 8 of 10, waarbij 4 de hoogste categorie is en 10 de laagste).

Na registratie ontvang je een email van Badminton Nederland met het verzoek je account te activeren. En kun je verder met online inschrijven.

 

Heb je al een account?

Stap 1: Ga naar https://badmintonnederland.toernooi.nl en log in om je online in te schrijven.

Stap 2: Typ “BC Assen 2023” in de zoekbalk.

Stap 3: Klik op het “BC Assen 4,6,8,10 toernooi 2023”.

Stap 4: Klik op “inschrijven”.

Stap 5: Kies de onderdelen in de gewenste categorie die je wilt spelen.

Stap 6: Vul je gegevens in ten behoeve van de automatische incasso en ga akkoord dat het inschrijfgeld van je bankrekening wordt geïncasseerd.

Stap 7: Ga akkoord met het toernooireglement.

Stap 8: Sla de ingevoerde gegevens op / schrijf je in!

Na je inschrijving ontvang je een email van Badminton Nederland met de inschrijfbevestiging.

 

Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan contact op met de toernooicommissie via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen velen van jullie te zien op 15 april a.s.!