Vrijwilligers gevraagd!

Voor de diverse commissies en jaarlijks terugkerende activiteiten zoeken wij ondersteuning/vrijwilligers.

Hieronder een paar voorbeelden, laat het vooral weten als je ergens bij kunt helpen.
Wij proberen de komende weken op de
speelavonden/ochtend jullie hier persoonlijk over te benaderen voor zover onze privé werkzaamheden dit toelaten. Jij kunt jezelf ook al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden, dat scheelt ons een hoop extra tijd.

Wat zoeken wij in ieder geval?

1) Bestuur: 4 nieuwe algemeen bestuursleden met tijd die bereid zijn zich in te lezen in het reilen en zeilen van bcA. Bestuurservaring is geen vereiste, enthousiasme, verfrissende input, daadkracht en tijd wel! Lijkt het u wat om als algemeen bestuurslid mee te draaien of wilt u meer informatie neem dan contact op met Klaas of Gertie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2) Kascontrole commissie periode 2024-2026: wij zoeken nog een gegadigde die het van Jaap Bos (2021-2023) wil overnemen.

3) PR-commissie: iemand die bekend is met website beheer en de PR daarmee wil ondersteunen; meer informatie hierover via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Jaap Bos).

4) Materiaal commissie: 1 of 2 personen die ook af en toe overdag beschikbaar zijn voor de contacten met de halbeheerders /Gemeente m.b.t. mankementen in de hal en die de inkoop/het beheer van materialen op zich nemen zoals shuttles/leenrackets/EHBO koffer inhoud, dit in samenspraak met de penningmeester. Samen met Kees en Reza.

5) Sponsorcommissie: iemand die ervaring heeft met teksten opstellen en iemand die regelmatig overdag tijd heeft voor het onderhouden van de contacten met sponsoren. Samen met Kees van Dijken.

6) Technische commissie: 2 personen met bij voorkeur competitie ervaring die de competitie bij jeugd en senioren willen aanwakkeren en anticiperen in trainersoverleg.

7) Vrijwilligerscoördinator: 1 of 2 mensen die het leuk vinden om mensen te vragen/regelen/coördineren voor de jaarlijkse activiteiten en incidentele acties.

8) Vrijwilligers voor de incidentele vrijwilligerspoule en vrijwilligers voor onderstaande ingeplande activiteiten:
    - V1 zaterdag 15-4-2023: hulp bij 4-6-8-10 toernooi met opbouw, afbouw, bij wedstrijdtafel.
    - V2 vrijdag 21-4-2023: bijwonen Jeugd Sponsor gala avond in WTC
Leeuwarden met optredens van een aantal bekende artiesten om de bcA cheque in ontvangst te nemen (maximaal 8 personen, waaronder ook jeugd)
    - V3 zaterdag 22-4-2023: hulp bij DPC toernooi met opbouw, afbouw, tellen,
bij wedstrijdtafel opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    -
V4 zaterdag 16-9-2023 Sportoriëntatiemarkt Marsdijk tussen 10:00-18:00 elk uur 4 personen voor in de promotiekraam en om te badmintonnen + Werving cursisten Probeer badminton Nu 2023 (oktober /december) en voor open speelweek 16 t/m 21-9-2023
    - V5 in 1ste speelweek nieuwe seizoen 2023-2024 informatie verversing op de
prikborden/displays in de 4 hallen waar wij spelen en winkelcentrum Peelo, Vredeveld, parkeergarage Kloosterveen bij roltrap.
    -
V6 op 1 zaterdag in februari, maart of april 2024 Poiesz winkeldag 10:00-17:00 uur, elke 2 uur 2 senioren en 2 jeugdleden. datum pas eind januari 2024 bekend.
    - V7 algemeen voor het bespannen van rackets m.b.v. de bespanmachine van bcA (zie plaatje hieronder).

De 1ste paar vrijwilligers hebben zich aangemeld! Wie volgt?