Senioren toernooien extern

Naast dat bcA zelf ook diverse toernooien organiseert zijn er ook vele andere badminton verenigingen die toernooien organiseren. Op deze pagina hebben wij vanuit bcA informatie over diverse toernooien verzameld waarvan wij weten en/of waarvan wij bericht hebben gehad dat "in de buurt" toernooien georganiseerd worden.

Bij sommige toernooien moet je als tweetal inschrijven of moet er aan een bepaalde leeftijdseis of speelsterkte voldaan worden. Je moet jezelf opgeven bij de betreffende vereniging zie daarvoor de informatie van het betreffende toernooi in de bijlage. Op onze facebookpagina BC Assen staan soms nog extra toernooien waarvoor ook ingeschreven kan worden. Ook zonder eigen Facebookaccount kan je die informatie, die wij openbaar delen, altijd bekijken.

Externe toernooien in de buurt voor de Senioren (binnen Senioren Circuit Noord):

  • 3 februari: Smash Hoogeveen 4,6,8 toernooi
  • 24 & 25 februari: Master Amortoernooi
  • 9 maart LBC toernooi (1,4,6,8?)
  • 23 maart: BC Assen 4,6,8,10 toernooi
  • 30 & 31 maart: Paastoernooi Drachten
  • 20 april: BC GO! toernooi
  • 11 & 12 mei: Master Veendam

Via badmintonnederland.toernooi.nl kun je nazoeken waar en wanneer er een toernooi is en of de inschrijving al open staat. Het inschrijven moet je zelf doen, dit loopt niet via ons. Het inschrijven via de zoekfunctie speler, jouw eigen naam invullen en zo jouw bondsnummer zien. Deze zoekfunctie werkt alleen voor volwassen leden.

Speelsterkte 10 is zeer geschikt voor badmintonners die nog niet zo lang spelen en (nog) geen competitie spelen. Speelsterkte 8 is voor de semi-gevorderde spelers en competitiespelers. Speelsterkte 6 voor de gevorderde competitiespeler.

Zie eventueel instructies om een account aan te maken voor het inschrijven bij een toernooi.