Jeugd recreatief

Beste jeugdige bezoeker,

Wat leuk dat jij onze website bezoekt voor informatie over badmintonnen. Wist jij dat je bij Badminton Combinatie Assen (bcA) altijd 3 keer gratis mag komen meetrainen. Vooraf aanmelden voor de proeftrainingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is handig voor ons omdat wij dan weten dat je komt, maar het hoeft niet. Je kunt ook zonder aanmelding gewoon binnenlopen op de gewenste speellocatie en meteen meedoen om zo de sfeer en het badmintonnen te ervaren. Op elke speellocatie zijn er leenrackets beschikbaar. Vraag hiernaar bij de trainer of bij een van de spelers op de baan.

Mocht je na het uitproberen de smaak te pakken hebben gekregen dan kunnen jouw ouders heel makkelijk jouw aanmelden als lid van bcA. Je kunt dan 1 of 2 keer per week komen badmintonnen, zie speellocaties en tijdstippen. De kosten van het lidmaatschap staan in , hier staan ook de mogelijkheden om via het jeugd Sport Fonds bij ons te sporten.

Ben je nog geen 12 jaar? Dan word je ingedeeld in Jeugd A.
Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan word je ingedeeld in Jeugd B.
Zodra je besluit competitie te gaan spelen, kan je ingedeeld worden in Jeugd C. Indeling in deze groep gebeurt door de technische commissie (TC).

Meer informatie over de sporthallen, trainingstijden van de jeugd en trainers is terug te vinden in speellocaties en tijdstippen.

Wij hopen jou een keer te mogen begroeten tijdens een speelmoment bij onze vereniging. Wij wensen jou alvast een paar prettige uitprobeeravonden toe met veel badmintonplezier. Blader gerust door onze website en neem ook een kijkje op www.facebook.com/bc.assen voor de meest recente informatie.

Mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet om onze secretaris even te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Zien wij jou gauw een keer bij ons? Als jij het prettiger vindt mag je de eerste training ook iemand (bv. één van jouw ouders) meenemen die met jou meedoet tijdens de training.