Frisse start badmintonjeugd, letterlijk en figuurlijk!

Woensdag 3 maart was de allereerste keer dat de jeugd van 6 t/m 18 jaar van bcA niet in een verwarmde sporthal maar buiten trainden. Een verfrissende ervaring, niet alleen voor de jeugd maar ook zeker voor de trainers. 24 Jeugdleden durfden het aan om bij een temperatuur van 4 graden Celsius mee te doen met de 1ste buitentraining.

Voor jeugdtrainers Jeroen Hummel en Erwin Holtrop was het improviseren geblazen omdat een hockeyveld nu eenmaal geen badminton court is en omdat de bestelde Air-shuttles en Air-badminton buitennetten nog niet binnen waren.

De aanschaf hiervan werd overigens mogelijk gemaakt vanuit de opbrengsten uit de Rabobank Clubsupport en de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz van 2020. bcA prijst zich gelukkig dat zij ook dit jaar zijn ingeloot bij de #jsapoiesz! Deze Jeugd Sponsor Actie loopt nog tot en met 11 april 2021. Iedereen die de badmintonsport en onze vereniging een warm hart toe draagt, kan de ontvangen sponsormunten in de bcA spaarkoker in filiaal Poiesz Pittelo doneren.

Er staan nog 4 buitentrainingen gepland in maart. Jeugd van 6 t/m 18 die mee wil doen, is van harte welkom. Op onze website staat alle informatie over de locatie en de tijden.

Contact gegevens

Algemene informatie: info@bcassen.nl

Redactie website: pr@bcassen.nl

Bestuur bcA: secretaris@bcassen.nl