Aan- en afmelden

Een belangrijk onderdeel van onze vereniging is de ledenadministratie. Hier houden we de contactgegevens van al onze leden bij en melden we onze leden aan of af bij Badminton Nederland. Adreswijzigingen en/of andere wijzigingen die van belang zijn voor het lidmaatschap dienen altijd doorgegeven te worden aan de ledenadministratie.

Aanmelden als lid

Wil je graag badminton een keer proberen, zonder direct lid te worden, dan kan dat. Iedereen mag 2 keer zonder verdere verplichtingen en kosten meespelen. Hierbij kun je zolang een racket van de vereniging lenen. Besluit je om lid te worden, dan kun je je inschrijven. Inschrijven geldt in principe voor minimaal één verenigingsjaar. Omdat bcA aangesloten is bij de Nederlandse Badminton Bond, word je ook automatisch lid van deze bond. De kosten hiervoor zijn inbegrepen in de contributie.

Om je aan te melden bij de vereniging kun je het inschrijfformulier hier downloaden. Deze kun je ingevuld en ondertekend inleveren bij één van de aanwezige bestuursleden op een speelavond of opsturen naar de ledenadministratie.

Inschrijfformulier nieuw lidmaatschap (PDF)
Inschrijfformulier nieuw lidmaatschap (Word)

Beëindiging van het lidmaatschap 

Afmelden als lid kan slechts 2x per jaar; met ingang van 30 juni of 31 december. Download hiervoor het beëindigingsformulier, vul het digitaal in en mail dit vervolgens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of print het ingevulde formulier uit en stuur het gefrankeerd op naar Ledenadministratie bcA, p/a Harm Boomstraat 8, 9406 JR Assen. Wanneer het afmelden niet tijdig is gebeurd, is men verplicht de voor het speelseizoen geldende contributie te betalen. Het afmelden dient minimaal 1 maand voor de opzegdatum te gebeuren. Als bewijs van de schriftelijke afmelding ontvang je bevestiging van afmelding, met opgave van eventuele achterstallige contributie. Wordt de afmeldingsbevestiging niet binnen twee weken ontvangen, dan is de afmelding niet bij de ledenadministratie binnengekomen en moet een nieuwe afmelding verzonden worden.

NB: Competitiespelers kunnen alleen aan het eind van het seizoen (30 juni) opzeggen.

Beëindiging lidmaatschap formulier (PDF)
Beëindiging lidmaatschap formulier (Word)

Vragen

Heb je nog vragen over contributies, aan- en/of afmelden, dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Contact informatie

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leden Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.