Contributie

Bij badminton combinatie Assen (bcA) geldt de contributie per kalenderjaar.
Tijdens een Algemene Leden Vergadering (ALV) in het huidige jaar wordt de contributie voor het volgende jaar vastgesteld.

 Lidmaatschap contributie 2019 & 2020 (januari 2019 t/m december 2020)
 Soort lid Bedrag per jaar 1ste termijn 2de termijn 3de termijn 4de termijn
Senior competitie klasse I (veren shuttle) € 307,- € 106,- € 67,- € 67,- € 67,-
Senior competitie klasse II (nylon shuttle) € 247,- € 91,- € 52,- € 52,- € 52,-
Senior recreatie overdag € 211,- € 73,- € 46,- € 46,- € 46,-   
Senior recreatie* € 223,- € 76,- € 49,- € 49,- € 49,-
Jeugd (6 t/m 18 jaar)* € 181,- € 56,50 € 41,50 € 41,50 € 41,50


*) Jeugdleden en jongvolwassenen t/m 21 jaar kunnen ook lid bij ons worden met ondersteuning van een Meedoen regeling Gemeente Assen. Aanvragen hiervoor moeten door jongvolwassenen en/of ouders zelf worden gedaan. 

Een introductiekaart kost € 60,-. Een introductiekaart kan éénmalig worden aangeschaft: hiermee kan 10 keer gespeeld/getraind worden. Zie onderin deze pagina voor meer informatie over de kaart. Introductiekaarthouders zijn geen lid, hebben geen bondsnummer en zijn niet speelgerechtigd binnen de competitie.

De contributie wordt elk jaar in vier termijnen per automatische incasso geïnd. Dit vindt plaats in de tweede of derde week van januari, april, juli en oktober. Vragen over contributiebetalingen kunnen aan de penningmeester gesteld worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bcA is aangesloten bij Badminton Bond Nederland (BBN) en draagt voor alle leden bondscontributie af. Deze afdracht is doorberekend in de bovenvermelde jaarcontributie en wordt bij de 1e termijnbetaling in rekening gebracht. Alle leden hebben hierdoor automatisch een bondsnummer waarmee ze altijd speelgerechtigd zijn voor alle competitievormen en toernooien die BNN aanbiedt en veelal ook voor buitenlandse toernooien.

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je jouw bondsnummer en digitale pas opvragen.

Overige kosten, zoals district- en/of regiotrainingen, reiskosten i.v.m. competitie, toernooideelname etc. komen altijd voor rekening van de leden zelf.


Introductiekaart

Wil je een poosje badminton proberen, maar niet direct vastzitten aan een jaarlidmaatschap, dan hebben wij nu de oplossing: de éénmalige introductiekaart; 10 keer badmintonnen voor 60 euro zonder verdere verplichtingen.
Als de Introductiekaarthouder daarna verder wil blijven badmintonnen, dient er een jaarlidmaatschap te worden aangegaan. De aanschaf van een 2de introductiekaart is niet mogelijk. Hieronder staan de voorwaarden om deze aan te kunnen vragen en te kunnen gebruiken.

  1. Een kaarthouder kan slechts 1 keer een introductiekaart aanschaffen en mag de afgelopen 12 maanden geen lid zijn geweest van bcA of al eerder een introductie en/of strippenkaart gehad hebben.
  2. De introductiekaart is strikt persoonlijk en wordt aan kaarthouder toegestuurd.
  3. Aanmelden moet via het inschrijfformulier dat te downloaden is vanaf onze website en kan digitaal worden ingevuld en gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  4. De kaart is maximaal 12 maanden geldig en kost 60 euro voor 10 keer spelen. Dit bedrag dient per eenmalige automatische incasso te worden voldaan.
  5. De speler mag op meerdere avonden in de week spelen. Per keer spelen kost dit een strip. Dus geen strip per week, maar een strip voor elke keer meespelen. Dit geldt zowel voor reguliere speelavonden/activiteiten als ook voor interne toernooien (Clubkampioenschappen, Nieuwjaarstoernooi, etc.).
  6. De kaart dient voor elke speelavond/activiteit bij de dienstdoende trainer te worden afgetekend.
  7. De kaarthouder heeft geen stemrecht en geen bondsnummer en kan derhalve niet meedoen met de competitie.
  8. Bij fraude door de speler zal het recht op de introductiekaart per direct vervallen.

Contact gegevens

Algemene informatie: info@bcassen.nl

Redactie website: pr@bcassen.nl

Bestuurs bcA: secretaris@bcassen.nl