Nieuwjaars- wordt Paasmixtoernooi in 2022

Op maandag 11 april 2022 wordt er een paasmixtoernooi georganiseerd om het nieuwe jaar (en de lente!!) alsnog in te luiden met elkaar.
Er worden gemengddubbels gespeeld in poules. Er zal gespeeld worden in Sporthal Pittelo, open/warmspelen vanaf 19:30, start toernooi 20:00.

bcA-leden kunnen zich opgeven in één van de 4 volgende categorieën:

   - A Recreanten 1e en 2e jaars
   - B Gevorderde recreanten
   - C Hogere recreanten / (oud-) competitiespelers
   - D Mannen

Omdat er meestal meer mannelijke deelnemers zijn is er hier een aparte categorie voor gemaakt.
Maar de oproep is wel om zoveel mogelijk als gemengddubbel in te schrijven.

Opgeven voor 1 april (geen grap) kan door...

...jouw opgave te versturen via dit formulier opgave paasmixtoernooi. Elke deelnemer moet individueel een formulier invullen. Voor eventuele wijzigingen neem contact op met mij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of vul het formulier een tweede keer in.

Heb je geen partner kunnen vinden? Vermeld dan, i.p.v. de naam van je partner, PW (Partner Wanted). Er zal dan getracht worden een partner voor jou te vinden.
Mocht er ruimte zijn in het schema en er voldoende personen over zijn dan zal er een (heren/dames)dubbel poule gevormd worden (categorie D). Het heeft dus altijd zin om je in te schrijven als je mee wilt doen!

We spelen de wedstrijden op tijd zodat we om 22:00 klaar zullen zijn. Daarna volgt de prijsuitreiking met het gebruikelijke bittergarnituur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.